Domov > Správy > Správy z priemyslu

Tetraacetylfytosfingozín: Vychádzajúca hviezda v oblasti starostlivosti o pleť

2024-06-14


Tetraacetylfytosfingozín(TAPS), so svojím vynikajúcim výkonom a viacerými funkciami, sa stal oslnivou novou hviezdou v kozmetickom priemysle starostlivosti o pleť a prináša revolučné zmeny do modernej starostlivosti o pleť.


I. Výkonný pomocník v kozmetickom priemysle na starostlivosť o pleť

Po deacetyláciitetraacetylfytosfingozínfytosfingozín, ktorý vytvára, možno použiť ako prekurzor na syntézu kľúčovej zložky hydratačných produktov starostlivosti o pleť – ceramidu. Táto vlastnosť robítetraacetylfytosfingozínhrajú rozhodujúcu úlohu pri hydratácii produktov starostlivosti o pleť. Nielen to, má tiež viacero funkcií, ako je hydratácia, antioxidácia, bielenie a odstraňovanie pieh, čím poskytuje pokožke všestrannú ochranu.

II. Strážca kožnej bariéry

Tetraacetylfytosfingozínpomáha udržiavať vodnú rovnováhu pokožky. Po druhé, má tiež silnú antibakteriálnu bariérovú funkciu, najmä má významný inhibičný účinok na škodlivé mikroorganizmy, ako sú Propionibacterium acnes a Staphylococcus aureus. Navyše,tetraacetylfytosfingozínje tiež prirodzeným regulátorom zápalu, ktorý môže inhibovať produkciu rôznych zápalových faktorov, čím znižuje zápal a nepohodlie kože.

III. Viacnásobné funkcie účinkov starostlivosti o pleť

Tetraacetylfytosfingozínmôže tiež výrazne inhibovať tvorbu a presakovanie kapilár, čím účinne zlepšuje problém s tmavými kruhmi. Okrem toho môže tiež podporovať regeneráciu a opravu kožných buniek a podporovať syntézu kolagénových a elastických vlákien, čím odďaľuje proces starnutia pokožky.


IV. Bezpečnosť a použiteľnosť

Koeficient rizikatetraacetylfytosfingozínje 1, čo je relatívne bezpečné a dá sa s istotou použiť. Neovplyvní tehotné ženy a nespôsobí kožné problémy, ako je akné. Navyše,tetraacetylfytosfingozínmá dobrú rozpustnosť a ľahko sa kombinuje s inými kozmetickými surovinami.

Ako vynikajúca prírodná surovina na starostlivosť o pleť,tetraacetylfytosfingozínhrá dôležitú úlohu v kozmetickom priemysle starostlivosti o pleť. Aosen New Material je profesionálny a spoľahlivý dodávateľ preTetraacetylfytosfingozín. Aosen dodáva zákazníkom vysokú čistotuTetraacetylfytosfingozína kvalita je vysoko uznávaná zámorskými a domácimi zákazníkmi. Kontaktujte nás pre vzorku teraz!


X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept